Podlahy musia každodenne odolávať rôznym zaťaženiam, ku ktorým patria nárazy, údery, vysoké trecie sily, chemikálie a agresívne látky, vysoké teploty vrátane teplotných šokov. V potravinárskom priemysle dochádza často k silným mechanickým zaťaženiam a extrémnym teplotám zapôsobeným použitím horúcich kvapalín, z nich mnohé obsahujú agresívne látky, napríklad kyseliny. Ich kvalita je sledovaná zo všetkých možných uhlov pohľadu nielen samotným užívateľom, ale aj štátnymi orgánmi. Podlaha preto musí slúžiť svojmu účelu dlhodobo, teda s vysokou úžitkovou hodnotou. Tieto podlahy môžu byť pre vás navrhnuté podľa najrôznejších požiadaviek vďaka rade rôznych systémov.
Odolnosť proti teplotnému šoku za sucha aj mokra
Vynikajúca chemická a mechanická odolnosť
Tolerantné na vlhkosť v podklade
Veľmi rýchle vytvrdzovanie aj pri nízkych teplotách
Ideálne pre ľahkú a rýchlu údržbu
Podľa požiadaviek voliteľný stupeň protišmykovosti povrchu
Spĺňa najprísnejšie požiadavky pre potravinársky priemysel
Nie je živnou pôdou pre mikroorganizmy
Stálofarebnosť a UV stabilita